• Tinderslut
 • AmarOrama
 • Jakob Olrik
 • Henkogt Hverdag
 • Frihed er det nye sort
 • Girls On Film
 • ···
Del på Facebook
Iris, min stalker: Episode 11

Netdating: Forførelsen

Det er så klicheagtigt, men det er også sandt: Øjnene er sjælens spejl. Regel nummer ét i forførelsen er derfor, at du skal se hende i øjnene. Ikke sidde og glo på kavalergangen eller have tanker om hendes våde fisse – se hende i øjnene.

         Og vær hele tiden i nuet! Lad være med at tænke på, hvad du gerne vil have, der skal ske om en time – vær til stede med hende lige nu.

         Lyt til hende! Få hende til at tale om sig selv.

         Og kys hende. Kys hende på stedet, hvis det virker rigtigt. Kys hende udenfor. Kys hende i taxaen eller på gåturen hjem. Kys hende, så snart I kommer inden for døren – og få hende ind i soveværelset med det samme!

         Vær hele tiden opmærksom på, at igennem hele forførelsen vil hun teste dig. Teste, om du virkelig vil hende. Teste, om dine intentioner er reelle. Teste, hvor fuld du er, hvor desperat du er, om du er one night eller kærestepotentiale. Test, test, test.

         Dit blik fortæller hende, at det er hende, du har valgt. At hun er den skønneste, lækreste, sjoveste,

klogeste kvinde, du nogensinde har mødt!

Ja, det kan ikke understreges nok. Du skal holde øjenkontakt med den kvinde, du vil forføre. Uanset om du lige har mødt hende i byen, eller du har mødt hende på netdate, inviteret til middag – ja, selv hvis du er sammen med din faste partner, og du gerne vil have sex med hende i aften.

Se hende i øjnene. Forsøg at se ind i hende.

Dernæst skal du hele aftenen sørge for, at du opfører dig som en gentleman. Du skal åbne døren, købe drinks, trække stolen ud for hende. Det kan godt være, moderne kvinder påstår, at det slet ikke betyder noget for dem – men det gør det! Det viser, at du respekterer dem, og det viser, at du forstår – og tør – være en mand. En gentleman.

En sidegevinst ved den opførsel er, at hvis kvinder føler, du er en rigtig gentleman, så vil de også naturligt begynde at opføre sig mere kvindeligt. Så bliver spillet mellem kønnene ligeværdigt, og man udviser hinanden gensidig respekt.

Det næste punkt i forførelsen er, at du skal få hende til at tale om sig selv. Det elsker kvinder! Hun gider ikke høre om din Honda 2000, eller hvor lækkert dit nye stereoanlæg er. Hun vil tale om sig selv – og om noget, der handler om præcis jer to.

Og ALLE kvinder kan snakke om et eller andet, der også perifert interesserer dig. I det mindste nok til, at du kan spørge interesseret.

For husk på: Du skal også hele tiden være dig selv!

Hvis du sidder og nikker og forsøger at svare ja/nej de rigtige steder uden at lytte, så gennemskuer hun dig.

Vær til stede. Vær en gentleman. Lyt. Se hende i øjnene.

Hvis du slet ikke kan finde noget, du synes, det er interessant at tale om, så spørg ind til hendes drømme. Hvad vil hun gerne med sit liv? Har hun en hemmelig fantasi om at bestige et bjerg, tage dykkercertifikat eller åbne et hundepensionat? Hvor langt er hun med planen? Hvad skal der til, for at det kan realiseres?

Få hende til at tale om sine følelser. Sit inderste jeg.

Det vil altid åbne op for en samtale om det, der interesserer hende mest – hende selv.

Og det vil forsikre hende om, at du også er interesseret i hende.

Hvis hun er lidt mere fræk, kan du spørge, om hun nogensinde har prøvet telefonsex. Har hun det, kan I selvsagt tale om det. Og har hun ikke, kan du spørge til, hvad hun ville skrive i den første sms, hvis hun skulle prøve det. Eller hvad hun ville svare dig, når du f.eks. skrev til hende og spurgte, hvad hun havde på. Det bliver også altid en interessant samtale. Og meget personlig. Og meget om hende!

Når snakken så er godt i gang, og du i jeres øjenkontakt kan mærke interesse, er næste step at få kysset hende.

Her kan du med stort held bruge tricket med lidt undrende at spørge, om hun mon er en god kysser.

Men få kysset hende – og få hende så med hjem.

Når I så kommer hjem, er det vigtigt, at du fortsætter med at presse på. Kysser. Ser hende i øjnene. Forfører.

Det er helt klart optimalt at få hende ind i soveværelset med det samme. Hvis du først tilbyder drinks, og I får sat jer ned, så bliver hun i tvivl om, hvorvidt du virkelig mener det – og måske i tvivl om, hvorvidt hun vil det. Så kan I sidde der og snakke – og du skal starte helt forfra med din forførelse.

Hvis du alligevel kommer til at tøve lidt, og hun begynder at sætte sig i sofaen eller spørger efter drinks og vin, så er her et par tricks, der kan få hende ind i soveværelset på en sjov måde:

Kæleren: Rigtig mange kvinder vil kigge nysgerrigt rundt i dit hjem, når de først er kommet ind. Du skal så følge efter hende – tæt. Kæl med hende bagfra – forfra – kys hende. Vær jægeren, der presser på for at nedlægge byttet. Vis hende, at du virkelig gerne vil hende.

Ejendomsmægleren: Et lille hurtigt trick er, at du springer op og leger ”ejendomsmægler”, der laver rundvisning i hjemmet. Rundvisningen slutter naturligvis i soveværelset, hvor hun bliver nødt til at prøve den fantastiske seng, der også er utrolig dejlig at ligge på!

Veninden: Er det blevet for sent, og er du måske selv endda blevet lidt for træt, så tilbyd som en ægte gentleman, at du kan redde op til hende i gæsteværelset. Det gør du så og siger pænt godnat. Nu ligger hun derinde – alene – i en fremmed, men dog så interessant mands hjem, at hun har valgt at overnatte. Det varer sjældent længe, før du kan mærke, at hun kravler forsigtigt ind til dig i dobbeltsengen. Skøn morgen at vågne op til!

Vær en gentleman.

Se hende i øjnene – sjælens spejl.

Få hende til at tale om sig selv.

Kys – kys – kys.

Og ind i soveværelset så hurtigt som muligt,

når I kommer hjem.

giphy-1

   

2 kommentarer

 • Anne

  Hold da op, et umodent og ucharmerende indlæg…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Jakob,

  Jeg synes du skal læse denne, og så overveje ordlyden af dette indlæg en ekstra gang. At vise respekt for et andet menneske, indebærer at man respekterer deres grænser, og ikke bevidst søger dem, og endda søger at overskride dem. Denne “nej betyder ja”-retorik er meget skadelig.

  http://f-frekvensen.dk/detvarenfredagaften/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iris, min stalker: Episode 11