• Tinderslut
 • AmarOrama
 • Jakob Olrik
 • Henkogt Hverdag
 • Frihed er det nye sort
 • Girls On Film
 • ···
Del på Facebook
Iris, min stalker: Episode 5

Scoring på 5 minutter

Ja, det kan en mand sagtens! Her taler vi naturligvis ikke om fuldbyrdet samleje, men om at få en kvindes telefonnummer eller måske endda overtale hende til en drink på en cafe med det samme. Det er ikke hende nede i pladeforretningen, som du har bagt på de sidste 4 måneder, du pludselig skal rykke så hurtigt på, men hende, du møder på gaden eller til sønnens fodboldkamp. Det handler her om at være 100% fokuseret og gribe nuet. Når der er etableret øjenkontakt – for det skal der selvfølgelig være, så du ved, at der er en gensidig interesse – så bruger du et til halvandet minut på at fortælle hende, hvorfor hun fangede din interesse. Og gør det helt ærligt. Var det, fordi hun var utrolig smuk? Var det et en latter, der lige gjorde dig blød i knæene? Har hun det mest utrolige hår eller den skønneste hud, du nogensinde har set? Eller sagde hun noget morsomt eller interessant?

Herefter har du et par minutters freestyle, hvor det er helt afgørende, hvilken type kvinde hun er. Det er turboforførelsen, der skal på banen nu. Om det er en fælles interesse – en kommentar til fodboldkampen, I ser på, eller den biograffilm, I tilfældigvis begge skal ind at se, eller en ting i hendes indkøbskurv eller noget helt fjerde, er underordnet. Det skal bare relatere 100% til det nu, I begge to befinder jer i. Og du må meget gerne få hende til at le eller i det mindste smile – og fastholde hende i flirten.

Det sidste halvandet minut bruger du på at være helt åben og ærlig om din mission. Du vil utrolig gerne lære hende bedre og kende og foreslår, at I drikker et glas vin eller en kop kaffe sammen. Det kan være lige nu på cafeen to gader væk eller dagen efter. Det er naturligvis helt optimalt med det samme at få lavet en fast aftale. Men det er også en scoring, hvis du bare kommer så langt, at hun giver dig sit telefonnummer, og I så kan ringe sammen og aftale nærmere.

Uanset om hun senere skulle ombestemme sig, så vil hun gå fra det spontane og impulsive møde med dig med en kilderen i maven og en fornemmelse af at have oplevet noget dejligt. En oplevelse, du har givet hende!

# Fortsættes

   

2 kommentarer

 • Anonym27

  Ja tak! Kom nu på banen mænd. Hvor skal i kun bage på os, når i er fulde i byen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Haha, jeg faldt lige over det her indlæg på BD-forsiden, og det er jo lidt interessant at læse for en pige 😀 Gid der var flere, der gjorde sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iris, min stalker: Episode 5