• Tinderslut
 • AmarOrama
 • Jakob Olrik
 • Henkogt Hverdag
 • Frihed er det nye sort
 • Girls On Film
 • ···
Del på Facebook
Iris, min stalker: Episode 3

Scoring i hverdagen

Der bliver flirtet alt, alt for lidt i det offentlige rum i Danmark – og det kan du som mand vende til en stor fordel for dig selv!

         Kvinder elsker komplimenter, og du kan ikke fornærme nogen ved at komplimentere deres udseende eller udstråling. Men det gør vi danske mænd næsten aldrig!

         Hvornår har du sidst tiltalt en kvinde i et supermarked? Sagt, at hun ser så spændende ud, at du bare må have lov til at lære hende at kende? Eller smilet til en pige i et fitnesscenter og fulgt op med, om hun har tid til en kop kaffe efter træning?

         Det er muligt, at du også i hverdagsscoringen skal forberede dig på 9 afslag, inden der kommer et ja. Men de 9, der ikke kunne – eller ville – har alle fået en lille selvbekræftende og glad oplevelse ud af, at du har kurtiseret dem. Og de vil omtale dig positivt for veninderne og måske være interesserede senere, når de ikke længere er i andet forhold, eller hvad nu årsagen til afslaget var.

         Så det er bare om at komme i gang.

Principielt gælder de samme grundregler for scoring i hverdagen, som når du scorer i byen. En eller anden form for kontakt – gensidig interesse – og så rykker du. Det kan være lige fra den smukke kvinde i bussen til den gamle skolekammerat, der pludselig vil være din facebookven.

Og som nævnt tidligere gør du rationalet op: Hvor meget tid vil du bruge på at få lige netop denne kvinde til at give dig sit telefonnummer eller sige ja til en middagsdate?

Hvis du er meget dårlig til at give komplimenter og måske ligefrem bliver nervøs og stammende, hvis du skal kontakte en fremmed kvinde, så øv dig i din hverdag. Giv de kvindelige kollegaer komplimenter. Ikke som scoring, men kommenter, hvis du kan se, de har taget ekstra lækkert tøj på, lige fået ny frisure eller sagt noget klogt til et møde. Du vil stort set altid få en positiv respons, og det vil styrke dit eget mod og din selvtillid, når du skal forføre en kvinde, du gerne vil se mere til.

# fortsættes næste lørdag

   

5 kommentarer

 • Anne

  Det mest fornuftige du skriver her er det med gensidig interesse; jeg ville ønske at du uddybede det meget mere.
  Hvis en kvinde stirre stift ud i luften, kigger ned i jorden eller har næsen i en bog, så lad hende være, kære mænd. Hun signalere at hun vil være i fred. Hvis hun derimod smiler til dig og holder øjenkontakt, så kan du begynde at tage kontakt, men vær respektfuld og hold øje med hvordan din kontakt bliver modtaget. Ser hun nervøs og ukomfortabel ud? Så træk dig tilbage. Nu har du lavet dit move, og skulle hun være interesseret alligevel så kan hun sagtens finde ud af at følge op på det. Du har jo ikke lyst til at være et creep.
  Også i den dur: Lad være med at lægge an på folk i offentlig transport eller andre steder hvor man ikke kan komme væk fra dig! Det er ikke rart at føle at man er NØDT til at tale med dig, eller blive og opleve din mulige vrede hvis man afviser dig. Den fremmede kvinde ved ikke om du er sød fyr der vil tage en afvisning med et smil og et “forsat god dag” eller en højlydt og aggressiv rant om at hun “alligevel er en fed og klam so” der ikke fortjener din opmærksomhed. Det er ikke rart at skulle sidde i den situation som kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gurl

  Det er selvfølgelig ok at give komplimenter i det offentlige rum, men der kan altså være stor forskel på, hvordan en kvinde opfatter en “kompliment”, og hvordan en mand tror den opfattes. Det er langt fra alle kvinder der bare går og venter på komplimenter. Det er vigtigt at i er opmærksomme på, om kvinden føler det ubehageligt og om i er påtrængende eller creepy. Komplimenter om udstråling etc. finder jeg langt mere tiltrækkende end komplimenter som “du har da godt nok lange ben!”, som jeg plejer at få

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gurl

  Det er selvfølgelig ok at give komplimenter i det offentlige rum, men der kan altså være stor forskel på, hvordan en kvinde opfatter en “kompliment”, og hvordan en mand tror den opfattes. Det er langt fra alle kvinder der bare går og venter på kompli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kvinde

  Det er altså ikke alle kvinder, der bare går rundt og venter på at blive komplimenteret af en mand. Især fordi man efterhånden er vant til at hvis først en mand viser interesse, så er han ikke til at slippe af med igen. De fleste mænd jeg har prøvet at afvise, respekterede først mit nej, hvis jeg sagde at jeg havde en kæreste. Hvis en mand kom hen til mig i supermarkedet og sagde til mig at jeg så så spændende ud at han blev nødt til at lære mig at kende, ville jeg personligt ikke blive ekstatisk. Jeg ville nok bare kigge mærkeligt på ham og gå min vej. Who says that?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Madsen

  Det vil single jeg sammen med en masse andre kvinder sætte stor pris på. 🙂 sydpå får de flirt ind med modermælken og det er dejligt bekræftende at være på ferier og få fyldt på selvtillidsdepoterne 🙂 men endnu dejligere hvis de skønne danske mænd smider noget af det forbeholdene og vover pelsen. Godt oplæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iris, min stalker: Episode 3