• Tinderslut
 • AmarOrama
 • Jakob Olrik
 • Henkogt Hverdag
 • Frihed er det nye sort
 • Girls On Film
 • ···
Del på Facebook
Iris, min stalker: Episode 14

Alderscoring #2

Jeg husker selv, hvor irriterende det var, da jeg var 22 år og gang på gang blev fravalgt, fordi en mere erfaren mand kom på banen, og pigerne syntes, han var mere spændende end mig.

Erfarne mænd har mere selvtillid. Og så har de logisk nok også ofte mere erfaring! De har et større kendskab til, hvordan de skal give kvinder en fantastisk oplevelse i sengen!

Det ved de unge piger i dag godt! Og det er det, hun sikkert også tænder på. Og så naturligvis komplimenten om, at du synes, hun virker meget mere moden end hendes alder.

Når du scorer på en yngre kvinde, må du endelig ikke virke for fræk. Du skal tage hende seriøst og i endnu højere grad lytte til, hvad hun siger. Hvis du er for kåd og ligefrem om, hvad du vil, kan du blive stemplet som ”gammelfræk”, og ja, hun drikker sikkert gerne dine drinks og flirter vildt med dig – men hun går ikke med hjem!

I soveværelset kan du med den meget yngre kvinde få mulighed for at lege ”den store tyr”. Hun vil være spændt på, hvad du kan, men ikke have nær det samme erfaringsgrundlag som dig, så du kan overraske med ting, hun næppe har prøvet før.

Vi mænd har også altid haft en svaghed for de lidt ældre kvinder. Tænk bare på mrs. Robinson fra ’Fagre nye verden’ eller Stifflers mor fra ’American Pie’.

Og det er faktisk af helt samme grund, vi tænder på dem. De har selvværd og et erfaringsgrundlag, som en yngre mand kan lære noget af.

I dag er det nærmest en trend, at de mere erfarne kvinder går efter helt unge mænd. Se Hollywood-kendisser som Demi Moore med den helt unge Ashton Kutcher. Eller her i Danmark superlækre Alexandra og hendes meget yngre mand, Martin.

Så igen er det slet ikke svært at score en ældre kvinde.

Det er bare det omvendte trick. Indtil kvinder bliver omkring 30, vil de gerne tippes ældre for deres modenhed. Efter 30 vil de gerne tippes yngre for deres udseende.

Så på samme måde som med den yngre kvinde skal du, når samtalen naturligt falder på alder, være overrasket over, at hun er 44 år – for du troede kun, hun var midt i trediverne. Så føler hun sig sexet og attraktiv – og du bliver tiltrækkende, fordi du har ungdommelighed, spontanitet og ikke mindst noget udholdenhed, hendes jævnaldrende mænd ikke har. Og du har lige pointeret, at du synes, hun er lækker!

Og så gælder det i øvrigt tit, at du gerne må være mere fræk, når du scorer en ældre kvinde. Det viser hende, at du er helt bevidst om, hvad du gerne vil lave med hende.

I soveværelset kan du her få chancen for at slappe lidt af og lade hende tage styringen. For det kan (og vil) hun sikkert godt.

Der er selvfølgelig et par faldgruber ved en aldersscoring. Hvis forholdet bliver seriøst, kan det ende i en ren Romeo og Julie-kærlighedstragedie – ikke med to klaner, der bekæmper hinanden, men med to aldersgrupper, der støder sammen. Hvis du er over 20 år ældre, bliver det meget svært for hende at falde i naturlig snak med dine jævnaldrende venner. Det bliver heller ikke ubetinget sjovt at møde hendes far, der sikkert er på alder med dig!

Det samme gælder naturligvis med den ældre kvinde. Hendes veninder vil betragte dig som et sjovt legetøj, et boytoy og hendes mandlige omgangskreds vil synes, du er et barn.

Så skal man selvfølgelig huske på, at kærligheden kan overvinde alt – og hvis det virkelig skal være jer, så vænner familie og venner sig nok til det. Se blot på, hvordan kendte mænd næsten altid har kunnet gifte sig med endda meget yngre kvinder. Og i dag bliver det modsatte, med meget unge mænd og ældre kvinder, også mere og mere normalt. Madonnas kæreste er 30 år yngre! Og er man alligevel ikke lidt misundelig på ham?

En anden og måske mere relevant faldgrube er, at hvis du begynder kun at date meget yngre kvinder, kan du ende med at udvikle en angst for at være sammen med jævnaldrende og måske mere krævende kvinder. Og hvis det bliver et vedvarende mønster, så begynder de jævnaldrende kvinder at synes, du er patetisk. Du kan ende i skruen uden ende, hvor du hele tiden skal have yngre og yngre kvinder, mens du selv bliver ældre og ældre. Så sørg for at variere det en smule, så du også har forhold til jævnaldrende indimellem.

Det samme kan gælde for den meget unge mand, der kun er til de erfarne ældre kvinder. Han kan ende med at synes, de jævnaldrende yngre kvinder er for kedelige i sengen. Og de vil efterhånden også afskrive ham som mulig partner, fordi de er nervøse for, om de kan leve op til hans erfaringer med ældre kvinder. Så igen: Varier dine forhold.

sugardaddy.alamy_wide

   

1 kommentar

 • dashino moto

  du er simpelthen et talende/skrivende ligegyldighed i dit udtryk… helt tomt Hr. Se&Hør

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iris, min stalker: Episode 14