• Tinderslut
 • AmarOrama
 • Jakob Olrik
 • Henkogt Hverdag
 • Frihed er det nye sort
 • Girls On Film
 • ···
Del på Facebook
Snehvide får en invitation, hun ikke kan sige nej til

Netdating

Næsten alle singler i dag er på et tidspunkt i deres singleliv på netdating. Ja, og faktisk også en hel del gifte kvinder og mænd, der bare leder efter affærer og krydderi. Men det viser dig, at du kan møde stort set alle typer kvinder på nettet. Også din type. Både hende, du skal have en lille affære med, og hende, du skal giftes og have børn med.

Der er en stor variation af forskellige datingsites. De største af dem er kærlighedsdatingsites. Her leder man efter en kæreste. Et fast parforhold. Og her skriver man ofte til hinanden i to-tre uger, nogle gange måneder, før man mødes. Det kræver, at du har tålmodighed, og at du på skrift kan holde gang i en måske meget lang forførelse. Men hvis hun er ”the one and only”, så er hun det nok også værd. Det er dog en god ide at holde gryden i kog med 3-4 stykker, fordi virkelighedens møde kan blive en stor, og ikke altid positiv, overraskelse. Og hvis hende, du troede var din Marilyn Monroe, viser sig at være Danmarks svar på en japansk sumobryder, så er det rart, at du heldigvis har to andre, du skal møde i løbet af ugen.

Men hvis du går på date, og hun er din Marilyn, så er det vigtigt, at du ikke efterfølgende er på datingsitet flere timer hver dag. For det opdager hun – og så kan du være sikker på, hun trækker sig. Omvendt kan du ud fra hendes aktivitetsniveau på datingsitet efterfølgende aflæse, om hun stadig er interesseret i dig, eller om hun stadig er aktivt søgende. Er hun konstant online, men bruger hun ikke sin tid på dig og din profil, ja, så er hun nok allerede videre på næste date.

Det største datingsite i Danmark er lige nu scor.dk. Her leder man ikke primært efter en kæreste, men efter en sexpartner. Rigtig mange mænd (og kvinder) understreger dog i deres profiltekst, at de er meget interesserede i og åbne for, at det kan udvikle sig til et parforhold. Men her har man vendt bunden i vejret på den gamle konvention om, at manden kurtiserer og forfører kvinden i længere tid, før han laver sit ”move” og rykker forholdet ind i soveværelset.

På scor.dk STARTER man i dobbeltsengen! På sitet er det både mændenes og kvindernes primære interesse, at man kan fungere godt sammen seksuelt. Først derefter begynder evt. den længere og mere intense forførelse.

Hvis du er en lidt utålmodig type, eller hvis du ikke har haft sex i længere tid, kan det være en rigtig god ide at gå på scor.dk. Dels vil du meget hurtigt møde mange kvinder, og dels vil du også kunne øve dig lidt på den skrevne forførelse, du måske kan bruge på de mere kæreste- og kærlighedsfunderede datingsites.

#Fortsættes

200_s

 

   

2 kommentarer

 • Caroline

  Gitte, den er jo tydeligvis ikke til dig, så hold da op med at blive stødt.
  Hvis du har prøvet netdating, så vil du vide, at ind imellem, så ender man op med at møde en som sleeeet ikke ligner sine billeder. Jeg troede engang jeg skulle på date med en flot høj mand med skæg, og istedet endte jeg med at dele sandwich med en lille klukkende gnom. Hov, det var heller ikke sødt, men sandt 😉 ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Giese

  Det her er altså ikke særligt sødt skrevet, Jakob!

  “Det er dog en god ide at holde gryden i kog med 3-4 stykker, fordi virkelighedens møde kan blive en stor, og ikke altid positiv, overraskelse. Og hvis hende, du troede var din Marilyn Monroe, viser sig at være Danmarks svar på en japansk sumobryder, så er det rart, at du heldigvis har to andre, du skal møde i løbet af ugen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snehvide får en invitation, hun ikke kan sige nej til