• ···
Del på Facebook
VI ER SÅ MODIGE … PÅ NETTET

Hvorfor skal vi knalde for Danmark?

1

Vi skal føde flere børn i Danmark. Vi skal reproducere os for fædrelandets skyld. Ja, som DRs store kampagne siger det: Knald for Danmark! Og så får vi ellers at vide, at vi skal skynde os at få børn, helst mens vi er helt unge, for landet skal føres videre af sunde raske danskere. Og Spies markedsfører rejser på at friste folk til at lave børn på feriehotellet i Nice, for der er virkelig brug for børn lige her og nu.

Køb billet til Jakobs nyeste show MER’ og bedre SEX her

Racen dansker
Jeg må indrømme, at jeg undrer mig over de kampagner. Hallo, en af de største problemer, menneskeheden har på denne planet, er overbefolkning. Verden står ikke overfor en ny trussel, der hedder; racen menneske er ved at uddø, lad os gøre noget. Tværtimod. Vi er sindssygt mange mennesker, og mange af dem dør af sult, sygdomme og andre meningsløse grunde, fordi man i bund og grund er ligeglade med dem.

Så det handler ikke om racen menneske, det handler om racen dansker. For børn er der mange af i verden, børn der har brug for kærlige mødre og fædre. Der står en hel hær og banker på vores dør, de hungrer efter omsorg. Men det er ikke dem, vi har brug for.
Og det er åbenbart ikke deres skattekroner, der må sikre den danske velfærd og vores pleje af de ældre. Nej, skattekronerne skal være betalt af hvide danskere, ikke dem nede fra syden.

Folk gider ikke
Vi vil have flere af den hvide, halvfede, selvglade type, kaldet danskeren. Det er dén race, der er vigtig lige nu. Men hvad nu hvis den race tilsyneladende ikke gider dét med børn? Mange har det bedst med at gøre karriere, lave fitness og tage selfies, så kan de ikke bare få lov til det (indtil racen uddør)? Hvorfor skal vi have flere børn, når ungerne alligevel bare ender på institutioner, fordi ingen har tid til dem? Folk vil for pokker hellere gå til hot yoga eller gå på Tinder, børnene er til besvær, de stresser og det er dyrt at have dem. Selv barselsperioden er blevet en periode, hvor det gælder om at slippe udenom. Man orker ikke at servicere de kryb, når det eneste man får tilbage er savl, gul afføring og babygråd.

Køb billet til Jakobs nyeste show MER’ og bedre SEX her

Vi skal tjene penge
Og her kommer samfundets dobbeltmoral ind i billedet. For man vil gerne have borgere, der fører slægtens slægt videre, putter hvide penge i skattekassen og føder raske sunde vikinger, men samtidigt er det helt andre værdier, der er oppe i tiden. I dette land får vi konstant tudet ørerne fulde med vækst-idealer som i; økonomisk vækst og arbejdsmæssig vækst. Vi vil have fjernet alt, hvad der hedder sabbatår, for de unge skal hurtigt ud og lære at tjene penge, skaffe sig opsparinger og livsforsikringer. Derudover er det en stor værdi i dette land at have kontrol over sin krop, sit sundhedsniveau, sit muskeludstyr og sin antirynkecreme. Dét er hot her til lands. At være succesfuld på arbejdsmarkedet, at se godt ud og have kontrol (så vi ikke ender nede på bænken med de grønlandske tabere). Vores værdier er ikke at få masser af børn, lege med dem, være sammen med dem og bruge masser af sjov legetid med dem. Tværtimod.

Så helt ærligt. Det virker fuldstændig absurd at sige, at vi skal knalde for Danmark.
Lad os nu lukke nogle af de mennesker ind i samfundet, der står og banker på. Og lad os skabe en verden, hvor der er plads til os alle. Også børnene!!!

Køb billet til Jakobs nyeste show MER’ og bedre SEX her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI ER SÅ MODIGE … PÅ NETTET