• Tinderslut
  • AmarOrama
  • Jakob Olrik
  • Henkogt Hverdag
  • Frihed er det nye sort
  • Girls On Film
  • ···
Del på Facebook
Sæt de unge piger fri!

Snehvides knæfald for de gode orgasmer

I formiddag ringede Snehvide til mig. Hendes nye elsker, Jupiter, har inviteret sig selv på middag.

Hun foreslog ham, at hun kunne købe noget thai-takeaway med på veje hjem fra arbejde.

Men det ville han ikke lade sig nøje med. Han ville have hjemmelavet mad, sagde han. Ellers kunne det være lige meget. Da jeg talte med hende, havde hun netop ringet til sit arbejde og meddelt, at hun ville tage en halv fridag, så hun kunne nå ud og købe ind.

”Tager du en halv fridag for en mands skyld?” kan jeg ikke lade være med grinende at drille. ”Så må han kunne noget.”

”Han kan noget. Jeg fortalte dig det ikke sidst. Men … jeg fik nogle orgasmer sammen med ham, som… jeg … det var, som om de vækkede et vildt dyr i mig. Og de sad i kroppen og nynnede og trallede og sang i vilden sky i flere dage efter. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg har ikke kunnet tænke på andet, end at jeg vil opleve dem igen. Men samtidig er jeg også bange for, om jeg skal miste mig selv i dem. Tænk, hvis jeg ikke kan komme tilbage til mig selv bagefter.”

”Var det så voldsomt?” spørger jeg misundeligt.

”Finder jeg mig i for meget. Er jeg kommet for langt ud? Skal jeg sige til ham, at det er takeway eller intet?”

”Nej, tag det nu som en kulturrejse. Prøv det, oplev det. Du er i gang med at udvide dine horisonter, og du kan lige så godt smage retten helt igennem i stedet for bare at nippe til den.”

”Du har ret. Hvad tror du, en som han er vild med at spise?”

”Muslinger. Dem går du aldrig galt i byen med. Muslinger og champagne, det passer til dit nye undertøj og de højhælede sko.”

tumblr_static_black-and-white-couple-love-sex-favim.com-316525

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt de unge piger fri!