• Tinderslut
  • AmarOrama
  • Jakob Olrik
  • Henkogt Hverdag
  • Frihed er det nye sort
  • Girls On Film
  • ···
Del på Facebook
Netdating: Forførelsen

Snehvide bliver forelsket og angrebet af en hyæne

Åh nej. Det er gået helt galt for Snehvide.

Hun ringede sent i aftes. Havde været til forårsfest i sin klub med afrodans. Da først hun besluttede at tage med, glædede hun sig helt vildt og drømte hede drømme om, hvad der kunne komme ud af det. Drømte om store, dejlige afrohænder, der greb hende, om våde tungekys, endeløse kærtegn og en pik, der dunkede op i hende. Efterhånden har hun slet ikke blik for de blege danske mænd mere, siger hun. De tænder hende bare ikke. Hendes længsler går i helt andre retninger.

Festen blev holdt i en stor privat villa i en forstad til København. Da Snehvide ankom, lidt forsinket fordi hun ikke kunne beslutte sig til, hvad hun skulle have på, var langt de fleste gæster der allerede. Ti afrikanske og seks danske mænd, plus tredive danske kvinder. Det var lidt skuffende. Rundt omkring i alle hjørner stod og sad de her kridhvide madammer, som næsten alle – i dagens anledning – var klædt i flagrende farverige afrikanske kjoler. Tredive styks konkurrenter, hvoraf flere var yngre end Snehvide. Det var næsten ikke til at holde ud. En del af dem så endda rigtig godt ud.

Snehvide undertrykte en lyst til at stikke af. Lidt efter lidt begyndte hun at slappe mere af og kom egentlig fint fra start. Der var en god opmærksomhed omkring hende. Hun kan allerede en hel del af de rigtige moves og er frodig og kvindelig på den måde, de her mænd er temmelig vilde med. Jeg har altid sagt til hende, at hun har en god røv og et særligt erotisk glimt i øjet. Og det satte mændene ved denne fest tydeligvis pris på. I hvert fald blev hun hele tiden budt op. Der blev danset, så sveden sprang, og alle rystede, hvad de havde at ryste med og viste sig frem. Især en af de afrikanske mænd var flere gange henne og bede om en dans mere, og for hver gang følte hun sig mere og mere tiltrukket af ham. Han var fra Kenya og hed Thomas, fortalte han. Var ikke så høj, men muskuløs og ifølge Snehvide helt utroligt charmerende. Han flåede hende med ud på dansegulvet og havde denne særligt varme og kærlige måde at holde om hende på, ryste sit underliv mod hendes på og stryge hende over håret på, som fik lysterne til at drive uimodståelige og ophidsende igennem hende. Bagefter mødtes de igen ved buffeten. De grinede og hyggede sig, og han lænede sig tæt ind imod hende. Hun så allerede for sig, at de gik videre ud i byen og måske endda endte med et fyrværkeri hjemme i hendes dobbeltseng.

Men så var det, at skandalen brød ud.

En rødhåret, kraftig dansk kvinde, Nina, ejeren af den villa, hvor festen blev holdt, kom farende igennem lokalet og trak hidsigt Snehvide væk fra Thomas og med ud i gangen. Thomas stod paf tilbage men gjorde ingenting for at forhindre det. Ude i gangen belærte Nina Snehvide om, at hun fandeme bare havde at holde sig fra Thomas.

”Er I da kærester?” spurgte Snehvide.

”Ikke på den måde, men er der nogen, hvis seng han skal varme i nat, er det min.”

”Skal vi ikke lade ham selv bestemme det? Han er vel en voksen mand, der har lov til selv at træffe sine valg.”

”Du forstår det ikke, Thomas er som et barn. Hvis en kvinde viser ham opmærksomhed, bliver han blød i knæene og viser også hende opmærksomhed. Sådan er han indrettet, det har intet med dig at gøre. Men det ødelægger den ømhed, der er mellem mig og ham. Hold fingrene fra ham, eller også må jeg bede dig om at forlade mit hus.”

Snehvide holdt fingrene fra Thomas og gik lidt efter, kold, rasende og frysende, alene hjem og ringede til mig.

I telefonen lød hun fortvivlet og sikker på, hun aldrig ville finde en ny kæreste nu. Dette var hendes sidste chance.

”Det er da kun lige begyndt, lad nu være med at blive slået ud af en enkelt dårlig oplevelse,” sagde jeg.

”Men jeg kan ikke glemme den måde, Nina kiggede på mig på. Som om jeg var en luder.”

”Hun kan selv være en luder. Sandsynligvis har hun aldrig haft succes med mænd før. Måske har hun altid været den tykke, grimme pige, som ingen gad, og nu har hun pludselig fundet nogle mænd, der godt vil hende. Det er klart, at hun reagerer, når hun får konkurrence fra en nydanser som dig. Men det gør mig glad at høre, at du er så godt på vej. Der er sgu da fedt, at du er begyndt at føle noget for nogen andre end den idiot, du var gift med i ti år.”

Snehvide gav mig opmuntret ret. ”Du synes ikke, jeg skal holde op med at gå til afro-dans så?”

”Nej, for pokker. Og hvis du vil have ham Thomas, synes jeg da også stadig, du skal gå efter ham. Op i røven med, hvad Nina synes, du skal.”

giphy-2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netdating: Forførelsen