• Tinderslut
  • AmarOrama
  • Jakob Olrik
  • Henkogt Hverdag
  • Frihed er det nye sort
  • Girls On Film
  • ···
Del på Facebook
Sådan fungerer dit parforhold

Snehvide prøver sig frem med at være undertrykt

Snehvide ringer og siger, hun får en masse sms’er fra sin nye elsker, Jupiter. Frække kommanderende beskeder. Det ene øjeblik ønsker han, at hun skal barbere sin fisse, så den er helt glat. Det næste, at hun går ud og køber noget frækt snehvidt undertøj. Det tredje, at hun bruger en bestemt bodylotion og også anskaffer sig et par stiletter med højere og mere sylespidse hæle, end dem hun har i forvejen.

”Skal jeg bare uden videre adlyde og gøre, som han siger? ” spørger hun. ”Egentlig synes jeg jo ikke, at han skal bestemme alt muligt over mig. Jeg er sgu da leder til hverdag. Normalt er det mig, som plejer at have magten.”

”Du skal kun gøre det, hvis du synes, du har lyst til det. Hvis det tænder dig på en eller anden måde.”

”Men det gør det,” fniser hun. ”Det tænder mig helt vildt. Men ved du hvad? Det gør mig også pissehamrende nervøs, at det tænder mig. Hvad fanden blev der af den selvstændige kvinde i mig, som hader dominerende mænd og gerne selv vil have fuldstændig styr på sit liv?”

”Hun har brug for at gemme sig lidt, samle kræfter. Og i mellemtiden vil hun gerne bestemmes over.”

”Måske er det virkelig sådan, det hænger sammen.” Hendes tonefald er undrende.

dominate

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fungerer dit parforhold