• Tinderslut
  • AmarOrama
  • Jakob Olrik
  • Henkogt Hverdag
  • Frihed er det nye sort
  • Girls On Film
  • ···
Del på Facebook
HVOR FINDER DU KVINDEN? #3

HVOR FINDER DU KVINDEN? #4

013176-nightclub

Diskoteket/natklubben

Det er her, vi almindelige mennesker kommer, når vi går i byen. Her har vi taget pænt tøj på og måske skal vi også danse lidt, men vi møder ikke de supersmarte og rige fra Jetsetstedet eller de meget kloge og kreative fra Instedet.

Det er også det sted, der er flest af rundt om i landet inklusive København og de øvrige større byer.

Her kan alle slappe af, og du behøver at ikke foregive, at du er noget andet, end du er. Her er som regel pakket med mennesker, og musikken er lige så høj som på Jetsetstedet. Der bliver også tit talt meget på Diskoteket, men det foregår alt sammen råbende.

Kvinderne kan være alt fra sygeplejersker til overlæger, men ingen behøver at gøre sig til mere, end de er. Her er udseendet, din attitude og dit kropssprog det, du skal score på.

Der er ikke en decideret dresscode, men alle har klædt sig på til en bytur, så det forventes, at du også har. Du kommer ikke lige fra arbejde på Diskoteket, ligesom du heller ikke dropper ind i dit gallatøj, efter at du har været til forårsbal hos dronningen.

Baren er her tætpakket med mennesker, men det er vigtigt, at du får mast dig derop med det samme.

Her kan det også være svært at få kontakt med bartenderen. Ikke fordi du ikke er kendt nok på stedet, men fordi han/hun har enormt travlt. Så når det bliver din tur, så bestil med det samme 3-4 drinks. Plus det, du selv skal have.

De 3-4 drinks er nemlig ikke til dig selv. Dem får du på en lille bakke, og så stiller du dig hen, hvor du kan se, der er mest trafik på stedet. Her antaster du de kvinder, der fanger din interesse, og siger: ”Du skal da lige have en lille drink.” Eller: ”Må jeg ikke byde dig en drink?” På den måde får du næsten sikkert kontakt med et par kvinder.

Som på de andre steder kommer kvinderne også her i flok. Mindst to sammen ad gangen, så giv endelig dem begge en drink.

Uanset om du bliver i baren eller har stillet dig strategisk med dine drinks, så vil det hurtigt vise sig at være en stor fordel for dig, at stedet er så pakket og musikken meget høj. Noget så enkelt som at få navnet på den kvinde, du vil forføre, kræver, at du helt fysisk må trække hendes mund helt hen til dit øre og derved allerede som udgangspunkt har lavet den første omfavnelse!

Din personlige hygiejne er herinde ekstremt vigtig. Lugter du af sved eller har dårlig ånde – så er hun skredet, før du når at fortælle hende, hvad du hedder.

Så vær frisk i øjet OG lugt godt ud af munden!

Her har ingen noget overblik over, hvad der sker. Så hvis du har scoret og måske endda kysset en kvinde, der ikke var noget alligevel, kan du sagtens gå videre til den næste.

Og herinde må manden også godt danse! Det er i praksis fuldstændig ligegyldigt, om du kan eller ej, for dansegulvet vil også være så pakket, at hun kun kan se dit hoved. Og du får hende trukket væk fra venner og veninder (pikdetektorerne) ved at tage hende med ud på dansegulvet. Så har I to noget sammen.

Diskoteket er det sikre sted for scoring. Kvinderne er glade, ofte lidt fulde, og du kan gå fra den ene til den anden, til du finder hende, du vil have med hjem.

Køb billet til Jakobs nyeste show MER’ og bedre SEX her

3 hurtige:

-Glimt i øjet. Frisk ånde.

-Køb ekstra drinks på forhånd.

-Spørg efter hendes navn og læn dig tæt ind til hende, så du kan høre, hvad hun siger – og få den første omfavnelse allerede der!

JARGON

Jeg kan ikke lade være med at tilføje, at jeg har bemærket en sjov lille forskel på de 4 forskellige typer scoresteder:

På værtshuset boller man. Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan, men tror, det handler om, at værtshuskulturen i den her folkelige (og ikke helt lokale) form opstod i 60’erne, hvor alle de røde ungdomsoprørere skulle sidde og have håndbajere med de ”rigtige” arbejdere. Og dengang i den kollektive hippieverden, der bollede man!

På Jetsetstedet knepper man. Det tror jeg handler om, at rigtig smarte mænd knepper så mange kvinder, som de kan – for det er sejt i det her miljø.

På Instedet knalder man. Her må jeg tilstå, at det måske kun er i København, og at det, at man ”knalder”, måske er noget dialekt/jargon, som københavnere bruger.

På Diskoteket går man i seng med hinanden. Det handler måske om, at her kommer der rigtig mange ”pæne” piger, så man vil helst ikke forskrække dem eller skræmme dem væk ved at være for direkte i sproget.

Men der er altså noget om det. Og det fortæller også en smule om omgangstonen de forskellige steder.

Køb billet til Jakobs nyeste show MER’ og bedre SEX her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR FINDER DU KVINDEN? #3